Duo mini set Lolita Lempicka Black Edition

Zoom

Met dit mini duo Lolita Lempicka opent zich een idyllische en betoverende wereld voor u, met het emblematische parfum dat door Maison Berger Paris perfect in een nieuw jasje gestoken werd.

€ 34,95
Kopen in de Winkel

Dit verfijnde en tijdloze mini duo Lolita Lempicka Black Edition verleidt met zijn grafische wereld van goud en zwart. Deze design kleuren geven uw interieur een elegant accent, weer eens iets anders dan de traditionele paarse en transparante versie. En het parfum verspreidt haar originele bloemige en subtiel gourmand akkoorden van zoethoutbloesem, viooltjesblad, klimop en tonkaboon, voor een heerlijk geurende betovering.

  • Het Parfumverspreider is vooraf met het Huisparfum Lolita Lempicka ingevuld .
  • 100% plantaardige, GGO-vrije en veganistische natuurlijke was voor een schonere verbranding
Tips voor Gebruik
  • Voor het parfumverspreider: draai uw slierten regelmatig om om de geur te reactiveren en verander uw slierten tussen twee geuren.
  • Wat de geurkaars betreft: Voor een homogene verbranding mag de bougie niet gedoofd worden voordat het hele oppervlak vloeibaar is geworden.
  • Om de geurkaars te behouden: stel de bougie niet bloot aan te hoge temperaturen wanneer deze niet wordt gebruikt.
Hoogte
5 cm
Beedte
6,5 cm
Lengte
6,5 cm
Mateerial
Verre laqué
Referentie
006370
Wettelijke Informatie
Parfumverspreider Lolita Lempicka: Isopropanol. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Bevat: piperonaal, linalylacetaat, 1-(2,6,6-trimethyl-1-cyclohexen-1-yl), cumarine, 1-(2,6,6-trimethyl-1,3-cyclohexadien-1-yl). Kan een allergische reactie veroorzaken. Gevaarlijk. Neem de voorzorgsmaatregelen voor gebruik in acht. Geurkaars Lolita Lempicka : Bevat: piperonaal, linalool, linalylacetaat, coumarine, dipenteen. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Verspreidingsduur
Verspreidingstijd ca. 3 weken.
het huisparfum Lolita Lempicka

Alles begint met de frisse noten van steranijs en de pittige geur van klimop. Maar al snel is daar een heerlijke belofte, met een oosters, zinnelijk boeket van zoethoutbloesem. De heerlijke geur wordt overgenomen door de hartnoot, die verrijkt wordt met bloemige noten: het blad van viooltje zorgt voor elegantie, terwijl de iris de nodige subtiliteit meebrengt. De basisnoot van Tonkaboon, romig hout, cistusroos en karamel versterkt nog het sensuele, zoete karakter.

Topnoten

Citroen, Abrikoos, Zwarte kers

Hartnoten

Jasmijn, Iris

Basisnoten

Viooltje, Wierook

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.