Edition d'Art Lampe Berger Crystal Globe Grise

Zoom
Genereus ontwaken van zintuigen en emoties, een kunstwerk van onschatbare waarde om vol bewondering naar te kijken en om de geur ervan op te snuiven en dat u een nieuwe kijk op de wereld biedt.
Gratis verzending
€ 550,00
Kopen in de Winkel
Deze kunstuitgave Edition d'Art Lampe Berger Crystal Globe Grise zorgt voor een prachtig effect in uw interieur met het in de massa gekleurde kristal. Bedekt met een dubbele kristallaag, de eerste doorzichtig en de tweede zwart, krijgt het een aangename kleurschakering. Het met de hand uitgesneden golvenspel brengt beweging in dit bolvormige geheel, wat een modern en verfijnd resultaat geeft.
Omdat u het beste verdient, willen wij u vooral op het hart drukken om uw Lampe Berger uitsluitend te gebruiken met de officiële Maison Berger Paris huisparfums.

Omdat u het beste verdient, willen wij u vooral op het hart drukken om uw Lampe Berger uitsluitend te gebruiken met de officiële Maison Berger Paris huisparfums.

Waarom? Alleen de combinatie van de huisparfums van Maison Berger Paris met het katalyseprocedé van de Lampe Berger garandeert u de kwaliteit, optimale werking en de gebruiksveiligheid van de Lampe Berger. Bij gebruik van een (huis)parfum anders dan die van Maison Berger Paris vervalt bovenstaande garantie. Meer weten

Tips voor Gebruik
  • Haal de brander uit uw Lampe Berger als u hem gedurende enkele weken niet gebruikt en schenk het resterende huisparfum terug in de desbetreffende flacon.
  • Vergeet niet uw brander ieder jaar of na 200 keer gebruik te vervangen voor optimale prestaties.
  • Gebruik Neutre Essentiel om de brander te neutraliseren bij de overstap naar een ander huisparfum.
  • Alleen bij gebruik van een Lampe Berger, de brander en originele huisparfums van Maison Berger Paris garandeert 100% werking, kwaliteit en veiligheid.
Hoogte
17 cm
Beedte
12,5 cm
Lengte
12, 5 cm
Referentie
005804
Volume
724 ml
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.