Navulling 400ml Parfumverspreider Champs de Lavande

Zoom

Het parfum Champs de Lavande heeft een delicaat en levendig aroma als geen ander, ideaal om sfeer te creëren en om een kamer op te fleuren!

€ 23,00
Kopen in de Winkel

Breng een zonnig zuiders tintje in uw interieur met de 400 ml navulling Champs de Lavande. De sterk geurende aroma’s van lavendel en eucalyptus met een vleugje kamfer dompelen u onmiddellijk onder in het hart van de bloemengeuren van de Provence. Enkele harsachtige en licht fruitige geuren maken deze geurcompositie die u het Zuiden laat opsnuiven compleet!

  • Gegarandeerde kleurstofvrije huisparfum
Tips voor Gebruik
  • Het gebruik van andere parfums dan die van Maison Berger Paris kan uw brander ernstig beschadigen.
  • Reinig uw brander tussen twee parfums met het Huisparfum Air Pur - Neutre Essentiel. Moduleer de intensiteit van uw parfum door het aan te lengen met het Huisparfum Air Pur - Neutre Essentiel.
Hoogte
15,7 cm
Beedte
6,9 cm
Lengte
3,2 cm
Hoedanigheid
400 ml
Referentie
006820
Wettelijke Informatie
Isopropanol, alfa-pineen, bèta-pineen, D-limoneen, linalool. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen, veroorzaakt op lange termijn schadelijke effecten. Kan huidallergie veroorzaken. Gevaarlijk. Neem de veiligheidsvoorschriften in acht.
het huisparfum Champ de lavande

Het huisparfum Champs de Lavande is een prikkelend en subtiel parfum dat eer betoont aan de door de zon verwarmde blauwe velden. Als eerste het frisse en fruitige facet van eucalyptus en peer, gevolgd door de kracht en de schoonheid van lavandin die beweegt in de Provençaalse bries. Balsem en hout geven vervolgens de compositie een discreet warm accent.

Topnoten

Eucalyptus, Peer, Kamfer

Hartnoten

Lavandin

Basisnoten

Balsem, Hout

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.