Navulling Mist Diffuser by Starck Peau de Pierre

Zoom

Het huisparfum van Peau de Pierre is levensecht en raadselachtig en put zijn kracht uit de ontmoeting tussen verschillende geuren met verschillende karaktereigenschappen.

€ 10,95
Kopen in de Winkel

Deze mannelijke geur met een sterk vrouwelijk accent is ontworpen door Philippe Starck en door Maison Berger Paris vertaald naar een huisparfum. De navulling van de mist diffuser by Starck Peau de Pierre combineert de citrusachtige geur van bergamot met de bloemige hemelse geur van jasmijn en de zoete geur van muskus. Deze karaktervolle geurcompositie laat een zekere viriliteit doorschemeren, maar behoudt ook een zeer frisse en zachtere kant. De elegante geur van specerijen mengt zich met krachtige aromatische bloemen- en amberhoutachtige noten, getemperd door weelderige vanille. Wierook voegt een verleidelijke rokerige toets toe. In deze mist diffuser by Starck Peau de Pierre komen verschillen aspecten van dezelfde karakteristieken tot uiting die op een wonderbaarlijke manier elkaar tegenwerken en aanvullen. Deze big bang van soorten geeft deze geur al zijn complexiteit en ambiguïteit. De dosering gebeurt nauwkeurig en verspreidt zich als een lichte nevel. U kunt uw elektrische mistdiffuser vervolgens programmeren om de intensiteit of de duur ervan te regelen.

  • Gebruiksklare oplossing met precies de juiste dosis parfum, om het risico van een te hoge of te lage dosering te vermijden. Beperkt kalkaanslag en vuil.
Tips voor Gebruik
  • Gebruik alleen de navullingen die specifiek ontwikkeld zijn voor de Mist Diffuser van Maison Berger Paris
Hoogte
15,4 cm
Beedte
8 cm
Lengte
7,3 cm
Hoedanigheid
475 ml
Referentie
006844
Wettelijke Informatie
Bevat : 1,2-benzisothiazoline-3-on. Kan een allergische reactie veroorzaken.
het huisparfum Peau de Pierre

Peau de Pierre is een mannelijk parfum dat in het hart de vrouwelijke kant van een man onthult met zijn bloemig boeket van kruidige elegantie. Een houtachtige, bijna rokerige intensiteit wordt onthuld op een bed van minerale stenen, zacht afgerond op een laagje vanille, amber sandelhout en muskus.

Topnoten

Karwij, Bergamot, Kardemom

Hartnoten

Engelwortel, Jasmijn, Kaneel, Kruidnagel, Heliotroop

Basisnoten

Sandelhout, Vanille, Wierook, Labdanum, Amber, Muskus

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.