Nieuw

Navulling Mist diffuser Cuir Mystique

Zoom

Creëer een geraffineerde en omhullende sfeer thuis dankzij het sensuele en meeslepende huisparfum Cuir Mystique voor de Mistdiffuser.

€ 9,95
Kopen in de Winkel

De navulling voor Mistdiffuser Cuir Mystique neemt u mee naar een sensuele en meeslepende wereld. Dit betoverende huisparfum bevat een unieke combinatie: kardemom, wierook en leer, waarmee u een elegante en poëtische sfeer kunt creëren. Kardemom en zwarte bessen zorgen voor een intrigerende kruidige en fruitige noten die uw zintuigen wakker schudt. Wierook, roos en komijn mengen zich harmonieus in dit parfum en voegen er een warme en geheimzinnige dimensie aan toe. De zeer gewaagde combinatie van patchouli en leer is krachtig aanwezig in de basisnoot. Dit huisparfum voor de Mistdiffuser Cuir Mystique is klaar voor gebruik, zodat hij bijzonder gebruiksvriendelijk is. Hij is compatibel met de Mistdiffusers van Maison Berger Paris. Giet de oplossing eenvoudig in het reservoir en schakel hem in om gedurende de gewenste periode te genieten van een fijn geparfumeerde nevel. U kunt bepaalde opties op de diffuser bedienen voor een omhullende beleving.

  • Gebruiksklare oplossing met precies de juiste dosis parfum, om het risico van een te hoge of te lage dosering te vermijden. Beperkt kalkaanslag en vuil.
Tips voor Gebruik
  • Gebruik uitsluitend de speciale navullingen voor de elektrische diffusors van Maison Berger Paris, voor een gegarandeerd goede werking.
Hoogte
15,2 cm
Beedte
8,1 cm
Lengte
7,5 cm
Hoedanigheid
475 ml
Referentie
006867
Wettelijke Informatie
Bevat : 1,2-benzisothiazolin-3-one. Kan een allergische reactie veroorzaken.
het huisparfum Cuir Mystique

Deze tijdloze leerachtige geur is zowel zacht als poëtisch met een gewaagd krachtige sensualiteit. Een bijzonder meeslepende geur die begint met de frisheid van gehamerd kardemom en een snufje wierook. De hartnoot is bloemiger. Warme, leerachtige en kruidige styrax sublimeert het geurspoor in een sluier van Indonesische patchoeli.

Topnoten

Zwarte bessen, kardemom

Hartnoten

Wierook, roos, komijn

Basisnoten

Indonesische patchoeli, leernoten

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.