Navulling Mist diffuser 475ml Orange de Cannelle

Zoom
Een even verfijnd, als kruidig huisparfum voor de Mist Diffuser dat uw reukzin zonder mate laat genieten van de heerlijk kruidige en zoete noten van sinaasappel en kaneel..
€ 9,95
Kopen in de Winkel
Creëer een sfeer die bij u past met de Navulling Mist Diffuser 475ml Orange de Cannelle voor de Mist Diffuser van Maison Berger Paris.

De topnoot van verkwikkende en citroenachtige gember is een mooie aanvulling op de heldere, zoete geur van sinaasappel in dit huisparfum. De hartnoot van nootmuskaat brengt uw zintuigen in verwarring met zijn diverse aspecten die even fris, als aromatisch en zoet zijn. Noten van kaneel en de heerlijk poederige geur van tonkaboon doen aan geroosterde amandelen denken en brengen deze Navulling Mist Diffuser 475ml Orange de Cannelle in evenwicht. De basisnoten zijn kokosnoot, vanille en muskus en zorgen ervoor dat u zonder mate kunt gaan genieten van dit heerlijk warme en zoete huisparfum!

De Navulling Mist Diffuser 475ml Orange de Cannelle is kant-en-klaar en ready-to-use wat wil zeggen dat u geen water of essentiële oliën meer hoeft toe te voegen om (kalk)aanslag te voorkomen!

De navullingen voor de Mist Diffuser kunnen enkel en alleen gebruikt worden in combinatie met de Mist Diffuser van Maison Berger Paris.
  • Navulling Mist diffuser 475ml Orange de Cannelle - Maison Berger Paris
Tips voor Gebruik
  • De Navulling Mist Diffuser 475ml Orange de Cannelle voor de Mist Diffuser van Maison Berger Paris laat u zonder mate genieten van dit heerlijk warme en zoete huisparfum.. Hij bevat de juiste dosering essentiële oliën om een sfeer te creëren die bij u past!
Hoogte
15,3 cm
Beedte
7,345 cm
Lengte
8,014 cm
Hoedanigheid
475 ml
Referentie
006456
Verspreidingsduur
40 Uur
het huisparfum Orange de Cannelle

De frisse geur van citrusvruchten gecombineerd met de warmte van specerijen en gekonfijte vruchtjes, verwarmd door een noot van amber en sensuele witte muskus.

Topnoten

Gember, Sinaasappel

Hartnoten

Tonkabonen, Nootmuskaat, Kaneel

Basisnoten

Kokosnoot, Vanille, Muskus

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.