Nieuw

Navulling Mistdiffuser Paris Chic

Zoom

Laat u in alle eenvoud verleiden door de bloemige elegantie en de poederachtige zachtheid van de populaire huisparfum Paris Chic.

€ 9,95
Kopen in de Winkel

De navulling Mistdiffuser Paris Chic is klaar voor gebruik en specifiek ontworpen voor een moeiteloze geparfumeerde sfeer. Het parfum is nauwkeurig gedoseerd om onmiddellijk gebruikt te worden met uw Mistdiffuser Maison Berger Paris. De weelderige en poederachtige nevel verspreidt zich in uw interieur. Het verfijnde gevoel van frisheid dat hierop volgt, doet denken aan een prachtige bedauwde ochtend in een bloementuin. Om de levendigheid van de samenstelling te benadrukken, is een heldere en sprankelende noot bergamot aan de kopnoot toegevoegd. In de hartnoot van deze navulling Mistdiffuser Paris Chic onthullen roos en viooltje hun bloemige elegantie en creëren een geraffineerde en vrouwelijke sfeer vol zachtheid en romantiek. Het is een prachtig eerbetoon aan de hoofdstad van de liefde! De basisnoten bestaan uit een subtiel poederachtig en amberachtig mengsel die het geheel een warme en weldadige dimensie geven.

  • Gebruiksklare oplossing met precies de juiste dosis parfum, om het risico van een te hoge of te lage dosering te vermijden. Beperkt kalkaanslag en vuil.
Tips voor Gebruik
  • Gebruik uitsluitend de speciale navullingen voor de elektrische diffusors van Maison Berger Paris, voor een gegarandeerd goede werking.
Hoogte
15,2 cm
Beedte
8,1 cm
Lengte
7,5 cm
Hoedanigheid
475 ml
Referentie
006874
Wettelijke Informatie
Bevat : 1,2-benzisothiazolin-3-one. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Verspreidingsduur
(+/-) 40 u
het huisparfum Paris chic

Het huisparfum Paris Chic is een subtiel bloemig parfum, de tijdloze belichaming van de befaamde Franse levenskunst. Het begint met een verfrissend boeket van citrusvruchten en neemt ons vervolgens mee naar een klassieke rozentuin waarin wij de prachtige Bulgaarse roos naast de elegante iris en het onschuldige viooltje treffen. De moderne, exotische geur van lychee, versterkt door het zonnige aroma van wijnperzik, wordt benadrukt door de poederige zoetheid van muskus. Een wandeling door de rozentuin van de Tuilerieën!

Topnoten

Bergamot, Morgendauw

Hartnoten

Iris, Roos, Viooltje

Basisnoten

Poederige Muskus, Amber, Rijstpoeder

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.