COLLECTIE IMMERSION GEURKAARS | LAMPE BERGER | PARFUMVERSPREIDER
WELKOM IN EEN WEELDERIGE NATUUR GEÏNSPIREERD OP HET TROPISCHE REGENWOUD…
Duik in uw eigen interieur in een sfeer vol exotische geuren, met deze waterachtige collectie met zuivere en natuurlijke vormen.
Ontdek binnen deze collectie van authentieke en elegante items 3 manieren om uw interieur te parfumeren
Parfumverspreider Immersion
Parfumverspreider Immersion Ontdek
Navulling Parfumverspreider Immersion
Navulling Parfumverspreider Immersion Ontdek
Duopack Immersion
Duopack Immersion Ontdek
Lampe Berger Immersion
Lampe Berger Immersion Ontdek
Lampe Berger Huisparfums
Lampe Berger Huisparfums Ontdek
Triopack Immersion
Triopack Immersion Ontdek
Geurkaars Fraîcheur d'Eucalyptus
Geurkaars Fraîcheur d'Eucalyptus Ontdek
Geurkaars Litchi Paradis
Geurkaars Litchi Paradis Ontdek
FRISSE EN AROMATISCHE HUISPARFUMS
Litchi Paradis

Het Huisparfum Litchi Paradis vertelt ons over een eeuwige jeugd, sprankelend en brutaal als de groene appel die meteen al door de topnoten onthuld wordt. Vanaf het begin vermoeden we een verjongingsbron, aangekondigd door enkele watervruchten. Daarna komt al snel een uiterst vrouwelijke hartnoot te voorschijn, waarin de lychee zijn complexiteit tot uiting brengt. We bemerken een discreet bloemig bouquet met een rozige vrolijkheid en een heerlijk zoet aroma. Enkele zee-accenten maken deze waterachtige frisheid compleet. Als epiloog vertelt het Huisparfum Litchi Paradis ons over een droomwereld ver hier vandaan, met een weelderige natuur, een paradijs van roze en wit, die zich installeert op een subtiel bedje van kokos.

Litchi Paradis
Fraîcheur d'Eucalyptus

Alles begint met groene noten en bevroren citrusvruchten. Deze frisheid wordt bevestigd door een boeket van eucalyptus en verse munt, heerlijk verkwikkend en met een sterk aroma. Vervolgens zijn er de accenten van de oceaan, als versterking voor deze ode aan het water, die op hun beurt plaats maken voor een amberachtige en houtachtige basisnoot van mos en cederhout

Fraîcheur d'Eucalyptus
Thé Blanc Pureté

Met Huisparfum Thé Blanc Pureté, Maison Berger Paris biedt ons een delicate en verfijnde interpretatie van één van deze zwevende momenten waarop de natuur kan ons bieden. Dit is een stilistische samenstelling, voor een moment van pure rust. Sommige topnoten, bergamot en zwarte bes, zo eenvoudig als discreet. Een zuiver hart van witheid van zijn thee, brandschoon zoals een delicaat boeket lelietje-van-dalen, roos en jasmijn. Vervolgens een sluier van witte muskus afwikkelt, licht en omhult getint met een vleugje ceder.

Thé Blanc Pureté
Een collectie van de hand van ontwerpster Rozenn Mainguené
De parfumverspreider
Een originele, moderne en ovaalvormige parfumverspreider ontworpen door Rozenn Mainguené en Maison Berger Paris. Samen met zijn huisparfum Litchi Paradis onthult hij de exotische aard van lychee.
De parfumverspreider
De lampe berger
Dit ovaalvormige Lampe Berger model met sierlijke texturen en een zware ronde sierdop dompelt u onder in de natuur na een verfrissende regenbui. Verkrijgbaar in de kleuren transparant, smokey grijs en groen.
De lampe berger
de Geurkaars
240 grams vegan geurkaars in een frisse verpakking. Verkrijgbaar in de geuren Litchi Paradis en Fraîcheur d’Eucalyptus en goed voor 45 branduren.
de Geurkaars
Thé Blanc Pureté
Met het Huisparfum Thé Blanc Pureté biedt Maison Berger Paris u een fris, delicaat en subtiel huisparfum dat een vluchtig symbool van eeuwige schoonheid is en gesierd wordt door noten van bergamot, witte muskus en witte thee.
Thé Blanc Pureté
Fraîcheur d'Eucalyptus
Waan u in een ongerept landschap, in een tikkeltje vijandig woud met watervallen waarlangs men omhoog moet klimmen.. Een fris, rustiek huisparfum dat eucalyptus en aquatische nuances combineert.
Fraîcheur d'Eucalyptus
Litchi Paradis
Het is het verhaal van een complex landschap, met ruige bomen en luchtige blaadjes, waar de gulle natuur zijn dauw laat sijpelen.. Dit groene en exotische huisparfum onthult dankzij zijn groene bloemige en fruitige compositie de exotische aard van lychee..
Litchi Paradis
Duopack
Cadeauset met daarin een 80ml parfumverspreider met sticks en 80 grams geurkaars in de geur Fraîcheur d’Eucalyptus..
Duopack
Litchi Paradis
De navulling Litchi Paradis voor de parfumverspreider met sticks vertelt u het verhaal van een complex landschap, met ruige bomen en luchtige blaadjes, waar de gulle natuur zijn dauw laat sijpelen..
Litchi Paradis
Fraîcheur d'Eucalyptus
We onderscheiden de silhouetten van grote bomen en in de verte een bergstroom.. Een weelderige natuur geïnspireerd op het tropische regenwoud ontwaakt..
Fraîcheur d'Eucalyptus, een ware frisse klassieker..
Fraîcheur d'Eucalyptus
DE DESIGNER
Voor deze Immersion collectie heeft Maison Berger Paris gekozen voor een samenwerking met ontwerpster Rozenn Mainguené, om zijn liefde voor een mooi design te markeren..
Rozenn Mainguené is afgestudeerd aan de Ecole BOULLE en is binnenhuisarchitecte en Designer. Al 20 jaar creëert en ontwerpt zij in de wereld van luxe en schoonheid. Rozenn begeleidt merken bij het diversifiëren van hun projecten: design van flacons, verzorgingsproducten en make-up artikelen, verpakkingen en grafische vormgeving en accessoires..
Welke manier van parfumverspreiding past bij u?
EEN GEURKAARS
Aanbevolen voor: de woonkamer, het terras of het balkon. Duik enkele minuten of enkele uren in een inspirerende sfeer en beleef bevoorrechte momenten
EEN PARFUMVERSPREIDER
Aanbevolen voor: de badkamer, het washok en de linnenkamer. Neutraliseer onaangename luchtjes en geef uw vertrekken een even frisse als aangename parfumsignatuur.
EEN LAMPE BERGER
Aanbevolen voor: de woonkamer, de eetkamer, de keuken of een andere ruimte waar zich onaangename luchtjes bevinden. Zuiver en reinig de binnenlucht in huis en voorzie uw vertrek van een aangenaam parfum.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

120 jaar geschiedenis en innovatie ten dienste van uw zintuigen en uw welzijn.