Geurkaars Immersion Litchi Paradis

Zoom
  • Geurkaars Immersion Litchi Paradis
  • Geurkaars Immersion Litchi Paradis
Een lantaarn gedragen door de hemel.. Van ver gekomen.. De geurkaars Immersion Litchi Paradis is als een prachtige Chinese schaduw..
€ 25,00
Kopen in de Winkel
De Geurkaars Immersion Litchi Paradis van Maison Berger Paris is een ware uitnodiging om te reizen..Deze 240 grams vegan geurkaars transporteert u met haar botanisch omhullende print en het huisparfum Litchi Paradis ongetwijfeld naar een tropisch regenwoud.. Litchi Paradis is groen en exotisch waarbij de groene, bloemige en fruitige compositie de exotische aard van lychee onthult..Het is het verhaal van een complex landschap waar de ruwe bomen meedeinen met de lichtheid van de bladeren, waar de gulle natuur stroomt met zijn dauw, met zijn watervallen van frisheid en al het fruit dat de aarde erin draagt.. Versterkt door geurnoten van groene appel en kokosnoot, wordt dit fruitige huisparfum tot wel 45 branduren lang op homogene wijze verspreid in uw interieur..
Tips voor Gebruik
  • Voor een homogene verbranding adviseren wij u de kaars niet uit te blazen vooraleer het volledige oppervlak van de kaars vloeibaar is geworden.
  • Voor een juiste verbranding adviseren wij u het lont voor ieder gebruik tot 1 cm hoogte af te knippen.
Hoogte
9,8 cm
Beedte
7,5 cm
Lengte
7,5 cm
Mateerial
Verre
Referentie
006375
Wettelijke Informatie
Bevat: linalool, tetrahydrolinalool, linalyl acetate, citronellol, cyclamen aldehyde, geraniol, citral. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Verspreidingsduur
Verspreidingstijd 35 uur.
Volume
240 gr
het huisparfum Litchi Paradis

Het Huisparfum Litchi Paradis vertelt ons over een eeuwige jeugd, sprankelend en brutaal als de groene appel die meteen al door de topnoten onthuld wordt. Vanaf het begin vermoeden we een verjongingsbron, aangekondigd door enkele watervruchten. Daarna komt al snel een uiterst vrouwelijke hartnoot te voorschijn, waarin de lychee zijn complexiteit tot uiting brengt. We bemerken een discreet bloemig bouquet met een rozige vrolijkheid en een heerlijk zoet aroma. Enkele zee-accenten maken deze waterachtige frisheid compleet. Als epiloog vertelt het Huisparfum Litchi Paradis ons over een droomwereld ver hier vandaan, met een weelderige natuur, een paradijs van roze en wit, die zich installeert op een subtiel bedje van kokos.

Topnoten

Meloen, Citroen, Appel, Eucalyptus

Hartnoten

Grapefruit, Witte Bloemen, Roos, Lychee

Basisnoten

Perzik, Muskus, Kokosnoot

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.