Lampe Berger huisparfum Zeste d'Orange Verte 1 liter

Zoom

Een even zomers als fris geurenpalet, ideaal om uw interieur de nodige vitaliteit en een goed humeur te bezorgen!

€ 29,00
Kopen in de Winkel

Het Lampe Berger huisparfum Zeste d’Orange Verte 1 liter weet de atmosfeer op vrolijke wijze dynamiek te geven. De zoete, frisse geuren met het licht accent van groene sinaasappel geven dit huisparfum onmiddellijk een energiek karakter. De oranjebloesem verfraait de welriekende schoonheid van de citrusvruchten en geeft deze een nieuwe intensiteit. En de muskusachtige basisnoot schudt alle tonaliteiten wakker tot een mooi harmonisch geheel. Enkele fruitige en bloemige parfumnoten maken de compositie compleet, voor een onweerstaanbaar sprankelend en delicaat feelgood resultaat. Dit Lampe Berger huisparfum Zeste d’Orange Verte 1 liter nodigt uit tot zomers nietsdoen en zijn verleidelijke moderniteit begeleidt u tijdens de mooie zomerdagen met een verkwikkende geur in al uw vertrekken. De atmosfeer wordt tegelijkertijd gezuiverd dankzij het gepatenteerde systeem van de Lampe Berger. Dit zonnige, stralende en luchtige huisparfum verspreidt zich op aangename wijze en biedt u een moment van ontspanning en absolute overvloed.

  • Parfum gegarandeerd zonder kleurstof.
Omdat u het beste verdient, willen wij u vooral op het hart drukken om uw Lampe Berger uitsluitend te gebruiken met de officiële Maison Berger Paris huisparfums.

Omdat u het beste verdient, willen wij u vooral op het hart drukken om uw Lampe Berger uitsluitend te gebruiken met de officiële Maison Berger Paris huisparfums.

Waarom? Alleen de combinatie van de huisparfums van Maison Berger Paris met het katalyseprocedé van de Lampe Berger garandeert u de kwaliteit, optimale werking en de gebruiksveiligheid van de Lampe Berger. Bij gebruik van een (huis)parfum anders dan die van Maison Berger Paris vervalt bovenstaande garantie. Meer weten

Tips voor Gebruik
  • Het gebruik van andere parfums dan die van Maison Berger kan uw brander ernstig beschadigen.
  • Gebruik het Huisparfum Neutre Essentiel om uw brander te reinigen wanneer u een ander parfum wilt gaan gebruiken.
  • Gebruik het Huisparfum Neutre Essentiel om de intensiteit van uw parfum te moduleren door deze aan te lengen.
Hoogte
24 cm
Beedte
8,5 cm
Lengte
7,5 cm
Hoedanigheid
1 liter
Referentie
116154
Wettelijke Informatie
Isopropanol. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.
Verspreidingsduur
werking 40 u - parfumering 160 u
het huisparfum Zeste d'Orange Verte

Deze heldere parfumcompositie is energiek als een sprankje groene sinaasappel. Deze is even fris en sprankelend als een ijskoude Spritz onder de Toscaanse zomerzon. Een groen, stralend en vibrerend huisparfum met een topnoot van groene sinaasappel met een vleugje vrolijke framboos. De hartnoot is boordevol oranjebloesem en de petitgrain zorgt voor een mooi groen facet. Amber en muskus zorgen voor een volkomen feelgood moment.

Topnoten

Groene sinaasappel, Clementine, Framboos

Hartnoten

Oranjebloesem, Heliotroop, Petitgrain

Basisnoten

Amber, Muskus

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.