Lampe Berger huisparfum Zeste d'Orange Verte 500ml

Zoom

Geef de zomer een luchtig accent met het stralende huisparfum Zeste d’Orange Verte dat één en al frisheid en subtiliteit uitademt!

€ 16,95
Kopen in de Winkel

Het Lampe Berger huisparfum Zeste d’Orange Verte 500 ml bestaat uit subtiele parfumnoten van citrusfruit, poederachtige en delicate bloemengeuren en een fruitig en zoet accent waarmee u zich onmiddellijk in de zomer waant! De groene sinaasappel geeft dit parfum een sterk en verrassend friszuur accent. Deze tonische topnoot wordt verfraaid met een vleugje oranjebloesem met muskusachtige akkoorden die haar omhullen met zachtheid en sensualiteit, waardoor zij nog krachtiger wordt. Het geheel biedt zo een fris, energiek en luchtig geurspoor! Als u een concentraat van energie zoekt om elke dag van een zonnig gevoel te genieten, is het Lampe Berger huisparfum Zeste d’Orange Verte 500 ml iets voor u. Dit meeslepende parfum is warm als de Toscaanse zon en sprankelend als een Spritz. Dankzij het katalytische systeem van de Lampe Berger wordt de atmosfeer permanent gezuiverd en geparfumeerd, waarmee uw hele huis van een gevoel van vrijheid kan genieten.

  • Parfum gegarandeerd zonder kleurstof.
Omdat u het beste verdient, willen wij u vooral op het hart drukken om uw Lampe Berger uitsluitend te gebruiken met de officiële Maison Berger Paris huisparfums.

Omdat u het beste verdient, willen wij u vooral op het hart drukken om uw Lampe Berger uitsluitend te gebruiken met de officiële Maison Berger Paris huisparfums.

Waarom? Alleen de combinatie van de huisparfums van Maison Berger Paris met het katalyseprocedé van de Lampe Berger garandeert u de kwaliteit, optimale werking en de gebruiksveiligheid van de Lampe Berger. Bij gebruik van een (huis)parfum anders dan die van Maison Berger Paris vervalt bovenstaande garantie. Meer weten

Tips voor Gebruik
  • Het gebruik van andere parfums dan die van Maison Berger kan uw brander ernstig beschadigen.
  • Gebruik het Huisparfum Neutre Essentiel om uw brander te reinigen wanneer u een ander parfum wilt gaan gebruiken.
  • Gebruik het Huisparfum Neutre Essentiel om de intensiteit van uw parfum te moduleren door deze aan te lengen.e diluant.
Hoogte
19,5 cm
Beedte
6,8 cm
Lengte
6 cm
Hoedanigheid
500 ml
Referentie
115154
Wettelijke Informatie
Isopropanol. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.
Verspreidingsduur
werking 20 u - parfumering 80 u
het huisparfum Zeste d'Orange Verte

Deze heldere parfumcompositie is energiek als een sprankje groene sinaasappel. Deze is even fris en sprankelend als een ijskoude Spritz onder de Toscaanse zomerzon. Een groen, stralend en vibrerend huisparfum met een topnoot van groene sinaasappel met een vleugje vrolijke framboos. De hartnoot is boordevol oranjebloesem en de petitgrain zorgt voor een mooi groen facet. Amber en muskus zorgen voor een volkomen feelgood moment.

Topnoten

Groene sinaasappel, Clementine, Framboos

Hartnoten

Oranjebloesem, Heliotroop, Petitgrain

Basisnoten

Amber, Muskus

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.