Navulling Parfumverspreider Citron Tonique 200 ml

Zoom

Dit parfum zorgt voor een frisse zomerbries in huis met oppeppende akkoorden van citroen, de belofte van een mooie zonnige zomer onder de palmbomen.

€ 13,95
Kopen in de Winkel

De Navulling Parfumverspreider Citron Tonique 200 ml verspreidt een fris en oppeppend, zeer zomers parfum. De hoofdrolspelers zijn citrusgeuren en met name de frisse geur van citroenkaviaar, die extra benadrukt wordt door de zoete geur van sinaasappel en het kruidige karakter van gember. Deze stralende onstuimigheid wordt afgelost door de aromatische geurnoten van citroengras die het parfum letterlijk een explosief karakter geeft. Deze explosieve kant wordt in evenwicht gebracht door de delicate geur van watervruchten, zoals watermeloen. Deze geurcompositie wordt in stijl afgerond door omhullende hout-en amberachtige geurtinten. Deze Navulling Parfumverspreider Citron Tonique 200 ml is citrusachtig en sprankelend en bezorgt u precies de dosis zon en goed humeur die u nodig heeft. Een ware, intens frisse uitnodiging om te reizen en u voldoende energie voor de hele dag te geven. Laat u deze zomer verleiden door deze beperkte editie van een vitaminerijk concentraat en herontdek de weldaden van uw parfumverspreider door deze simpelweg opnieuw te vullen!

  • Om uw welzijn te garanderen, beantwoorden onze producten aan zeer strenge richtlijnen. Maison Berger verplicht zich uitsluitend perfect beheerste en gecontroleerde stoffen via de lucht te verspreiden.
  • Gegarandeerde kleurstofvrije huisparfum
Tips voor Gebruik
  • Keer de staafjes regelmatig om, zodat het parfum steeds verspreid wordt.
  • Begin met vier sticks om de juiste intensiteit af te stemmen en de parfumverspreiding te verlengen.
  • Verandert u van huisparfum of vult u de parfumverspreider voor de tweede maal na? Vervang dan de sticks voor een optimale verspreiding van het parfum.
Hoogte
17 cm
Beedte
5,3 cm
Lengte
4,8 cm
Hoedanigheid
200 ml
Referentie
006827
Wettelijke Informatie
Isopropanol. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.
het huisparfum Citron Tonique

Als een sprankelende Eau de Cologne begint dit nieuwe parfum met een cocktail van citrus en gember, gedomineerd door kaviaarcitroen. Het hart bloeit op een mand van watervruchten en citroengras delicaat gesublimeerd door droog cederhout en gepatchouleerde amber om plaats te maken voor een comfortabel en geruststellend spoor. Een geur met een levendige, versmeltende en verrassende elegantie, een explosieve impressie van citroenkaviaarballetjes.

Topnoten

Sinaasappel, Citroenkaviaar, Gember

Hartnoten

Citroengras, Watervruchten, Watermeloen

Basisnoten

Ceder, Amber, Patchouli

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.