Navulling parfumverspreider Sapin Festif 200ml

Zoom

Dompel uzelf onder in een magische, feestelijke parfumwereld met dit verkwikkende houtachtig parfum die de geur van een vers omgehakte dennenboom oproept.

€ 13,95
Kopen in de Winkel

De Navulling parfumverspreider Sapin 200ml nodigt u uit om een warme, feestelijke sfeer in huis te creëren. Het huisparfum brengt u naar het hart van een besneeuwd bos, waar dennennaalden en groene noten zich vermengen tot een verjongende geurbel. Adem de frisse lucht in met de subtiele houtachtige, harsachtige en aromatische mix van dennen, eucalyptus en sparrenbalsem. Het beeld van een majestueuze boom midden in de natuur komt bij u op. Rijk aan cederhout en sandelhout zal deze parfumcompositie al zijn diepte onthullen. Als een eerbetoon aan de tradities van de feestdagen is dit Navulling parfumverspreider Sapin 200ml ontworpen om troostend te zijn. Ontworpen om te worden gebruikt met Maison Berger Paris parfumverspreider, biedt het u een uitgebreide en continue parfumbeleving, of het nu voor, tijdens of zelfs na het winterseizoen is!

Hoogte
17 cm
Beedte
5,3 cm
Lengte
4,8 cm
Hoedanigheid
200 ml
Referentie
007517
het huisparfum Sapin Festif

Met Kerstmis is de kerstboom de ster van het huis: hij versiert, verlicht, verwarmd, verwelkomt cadeautjes aan zijn voet en ruikt vooral heerlijk. Herbeleef al die magische momenten met deze houtachtige, verfrissende geur. De pure, groene topnoten zijn meteen een ode aan de natuur. Een frisheid die naar voren komt met dennenbalsem, dennen en eucalyptus in het hart. Voor de tijdloze houtachtige aroma's van sandelhout en cederhout.

Topnoten

Dennennaalden, Groene noten, Schone noten

Hartnoten

Den, Eucalyptus, Dennenbalsem

Basisnoten

Cederhout, Sandelhout

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.