Navulling Parfumverspreider by Starck Peau d'Ailleurs 200 ml

Zoom

Peau d’Ailleurs is een maalstroom van geuren die u meeneemt naar verre landen met zijn subtiele, ondefinieerbare en raadselachtige evenwichtige akkoorden.

€ 14,95
Kopen in de Winkel

Het parfum van de 200 ml-navulling van Peau d’Ailleurs voor de parfumverspreider verplaatst zich, net als meteorieten, door de atmosfeer. Dit chimerische parfum dat in eerste instantie is bedoeld als lichaamsparfum, komt rechtstreeks uit de creatieve geest van ontwerper Philippe Starck. Het is aangepast door Maison Berger Paris om uw huis op te fleuren met enkele goed gekozen parfumnoten. De minerale akkoorden gecombineerd met groene geuren verspreiden een intense frisheid, vergezeld van de delicate tonen van de viooltjesbloem. De zoete en doordringende geur wordt gecombineerd met het raffinement van iris en roos. Een elegantie die op natuurlijke wijze wordt versterkt door houtachtige, lederachtige en muskusachtige tonen, die een vleugje karakter toevoegen. De navulling by Starck Peau d’Ailleurs voor de parfumverspreider verlegt de grenzen van wat mogelijk is en biedt u onbeperkte vrijheid. Zodra de sticks met de oplossing zijn doordrenkt, geeft u zich over aan een abstracte wereldbeschouwing en maakt u een beetje ruimte voor dit afgemeten, extravagante huisparfum dat ook helend werkt. Als u het al heeft geprobeerd, ga dan voor het 400ml-formaat!

  • Om uw welzijn te garanderen, beantwoorden onze producten aan zeer strenge richtlijnen. Maison Berger verplicht zich uitsluitend perfect beheerste en gecontroleerde stoffen via de lucht te verspreiden.
  • Gegarandeerde kleurstofvrije huisparfum
Tips voor Gebruik
  • Keer de staafjes regelmatig om, zodat het parfum steeds verspreid wordt.
  • Begin met vier sticks om de juiste intensiteit af te stemmen en de parfumverspreiding te verlengen.
  • Verandert u van huisparfum of vult u de parfumverspreider voor de tweede maal na? Vervang dan de sticks voor een optimale verspreiding van het parfum.
Hoogte
15,8 cm
Beedte
6,8 cm
Lengte
3,7 cm
Hoedanigheid
200 ml
Referentie
006822
Wettelijke Informatie
Isopropanol. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.
het huisparfum Peau d'Ailleurs

Peau d'Ailleurs is niet onder woorden te brengen, ongrijpbaar. Een ontdekkingstocht naar onszelf, naar die andere wereld van Ailleurs en het onbewuste. Het iriserende bloemenhart wordt omgeven door een aardse, minerale materie, waarna muskus- en houtachtige akkoorden zich openbaren aan het einde van een verre reis.

Topnoten

Groene noten, Minerale akkoorden, Viooltjesblad

Hartnoten

Iris, Roos

Basisnoten

Patchouli, Vetiver, Leder, Muskus

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.