Navulling Parfumverspreider by Starck Peau d'Ailleurs 400 ml

Zoom

Het geurige spoor dat Peau d’Ailleurs nalaat openbaart zich in lagen in de lucht en onthult een mysterieuze tussenzone tussen hemel en aarde, tussen licht en schaduw.

€ 24,00
Kopen in de Winkel

De creatieve euforie van Philippe Starck heeft geleid tot de creatie van het persoonlijke parfum Peau d’Ailleurs. Deze 400 ml-navulling Peau d’Ailleurs voor de parfumverspreider werd speciaal door Maison Berger Paris aangepast voor thuisgebruik en nodigt u uit voor een verre reis naar het hart van een nieuwe, immateriële en grenzeloze wereld. Er werd een kosmisch pad geplaveid met geurige fragmenten waarvan de bloemige, minerale en houtachtige essences u oneindig zullen bekoren. De navulling Peau d’Ailleurs voor de parfumverspreider overstijgt de materialen, met zijn subtiel bloemige en poederachtige geuren van viooltjes, iris en roos, versterkt door enkele groene noten, van een ongeëvenaarde natuurlijkheid. Het karakter van deze set manifesteert zich in een houtachtige basis van patchouli en vetiver, versterkt door een vleugje muskusachtig leer. Meer dan louter voor de hand liggend is dit parfum een echte ontdekkingstocht, sommigen zullen het zien als een avontuur, anderen als een toevluchtsoord, maar het zal u zeker verleiden en doen dromen.

  • Om uw welzijn te garanderen, beantwoorden onze producten aan zeer strenge richtlijnen. Maison Berger verplicht zich uitsluitend perfect beheerste en gecontroleerde stoffen via de lucht te verspreiden.
  • Gegarandeerde kleurstofvrije huisparfum
Tips voor Gebruik
  • Keer de staafjes regelmatig om, zodat het parfum steeds verspreid wordt.
  • Begin met vier sticks om de juiste intensiteit af te stemmen en de parfumverspreiding te verlengen.
  • Verandert u van huisparfum of vult u de parfumverspreider voor de tweede maal na? Vervang dan de sticks voor een optimale verspreiding van het parfum.
Hoogte
17,8 cm
Beedte
7,1 cm
Lengte
5,4 cm
Hoedanigheid
400 ml
Referentie
006814
Wettelijke Informatie
Isopropanol. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.
het huisparfum Peau d'Ailleurs

Peau d'Ailleurs is niet onder woorden te brengen, ongrijpbaar. Een ontdekkingstocht naar onszelf, naar die andere wereld van Ailleurs en het onbewuste. Het iriserende bloemenhart wordt omgeven door een aardse, minerale materie, waarna muskus- en houtachtige akkoorden zich openbaren aan het einde van een verre reis.

Topnoten

Groene noten, Minerale akkoorden, Viooltjesblad

Hartnoten

Iris, Roos

Basisnoten

Patchouli, Vetiver, Leder, Muskus

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.