Navulling parfumverspreider Terre d'Épices 200ml

Zoom

U wordt onmiddellijk meegevoerd naar een plek waar diverse kruiden samenkomen in dit genuanceerde, kleurrijke huisparfum dat uw dag weet op te vrolijken!

€ 13,95
Kopen in de Winkel

De navulling Terre d’Épices 200 ml voor de parfumverspreider opent met het kruidige duo roze peper en saffraan, benadrukt door de krachtige houtachtige aroma’s van wierook. Dit amberachtige, elegante huisparfum wordt begeleid door het lieflijke, fluwelige akkoord van suède en de pittige kruidnagel als topnoot. De hartnoot is een intens bloemig parfumspoor van zwarte roos, dat in contact met bepaalde parfumakkoorden nog scherper wordt en meerdere van zijn facetten onthult dankzij de ontmoeting van pruim en kaneel. De parfumcompositie evolueert vervolgens naar een houtachtige basis van patchouli, met een muskusachtig accent dat u volledig zal omhullen. Deze navulling Terre d’Épices 200 ml voor de parfumverspreider zet de diverse kostbare aroma’s van de wereld in het zonnetje. Om deze vurige en aantrekkelijke wereld te betreden, is het voldoende de navulling in een parfumverspreider te schenken (welke dan ook).

  • Om uw welzijn te garanderen, beantwoorden onze producten aan zeer strenge richtlijnen. Maison Berger verplicht zich uitsluitend perfect beheerste en gecontroleerde stoffen via de lucht te verspreiden.
  • Gegarandeerde kleurstofvrije huisparfum
Tips voor Gebruik
  • Keer de staafjes regelmatig om, zodat het parfum steeds verspreid wordt.
  • Begin met vier sticks om de juiste intensiteit af te stemmen en de parfumverspreiding te verlengen.
  • Verandert u van huisparfum of vult u de parfumverspreider voor de tweede maal na? Vervang dan de sticks voor een optimale verspreiding van het parfum.
Hoogte
17 cm
Beedte
5,3 cm
Lengte
4,8 cm
Hoedanigheid
200 ml
Referentie
006833
Wettelijke Informatie
Isopropanol. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.
het huisparfum Terre d'Épices

De kruidige frisheid van roze peper wordt op elegante wijze gecombineerd met de sensuele, fluweelachtige parfumnoot van suède. Zijn bloemige hart van intense rozenblaadjes krijgt een kruidig facet dankzij saffraan en kaneel. Een snufje pruim zorgt voor een modern en kleurig accent. Een parfum als een kameleon die zich aan ieder willekeurig interieur weet aan te passen in combinatie met amberachtige wierook en patchouli.

Topnoten

Suède, Roze peper, Kruidnagel

Hartnoten

Saffraan, Zwarte roos, Pruim-Kaneel

Basisnoten

Wierook, Patchouli, Muskus-Amber

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.