Parfumverspreider Géode Paprika

Zoom
  • Parfumverspreider Géode Paprika
  • Parfumverspreider Géode Paprika
  • Parfumverspreider Géode Paprika

Geef uw interieur meer pit met deze kruidige parfumverspreider met een vleugje elegantie die iedereen nieuwsgierig maakt.

kleur : Paprika
€ 31,95
Kopen in de Winkel

Met zijn felle, pittige en warme kleur zal de parfumverspreider Géode Paprika niet onopgemerkt blijven. De designer Armand Delsol heeft het object in een nieuw jasje gestoken en een moderne boost gegeven. Daarvoor gebruikte hij mooi gelakt glas in stimulerende rood-oranje tinten. De geometrische zeefdruk en de ring, beide zilverkleurig, maken het geheel nog dynamischer. En met de cilindervormige houder van de parfumverspreider behoudt u een cosy spirit die het vertrek met zachtheid omhult. Bij deze parfumverspreider Géode Paprika past een geur met karakter: Terre d’Épices. Dit amberachtig en geraffineerd huisparfum begint met de kruidige facetten van roze peper en saffraan, in combinatie met wierook, dat voor een werkelijk krachtig karakter zorgt. De Oosterse akkoorden vallen bij iedereen in de smaak en verwarmen uw interieur met intensiteit wanneer de sticks de oplossing beginnen te verspreiden.

  • Dit Parfumverspreider is voorgevuld met het parfum Terre d'Épices
  • Navulbaar met de 200ml navullingen van Maison Berger Paris voor de parfumverspreider.
De Vog
Het in Parijs gevestigde designkantoor De Vog beschouwt het object en zijn vorm als middelen om vooruitgang en emoties over te brengen. Het design is voor alles een middel om de zintuigen te prikkelen. Om die reden maakt De Vog het materiaal tot middelpunt van zijn werkwijze. Het kantoor werkt met grote namen uit de wereld van luxe en cosmetica: Lancôme, Guerlain, Hediard, Fauchon, Maxim’s, maar sinds enkele jaren ook Maison Berger Paris. Sommige iconische lampen van het merk werden trouwens aangepast door De Vog, om ze een vleugje moderniteit te geven, zodat ze goed in het tijdsbeeld blijven passen.
Tips voor Gebruik
  • Keer de staafjes regelmatig om, zodat het parfum steeds verspreid wordt.
  • Begin met vier sticks om de juiste intensiteit af te stemmen en de parfumverspreiding te verlengen.
  • Verandert u van huisparfum of vult u de parfumverspreider voor de tweede maal na? Vervang dan de sticks voor een optimale verspreiding van het parfum.
Hoogte
21 cm
Beedte
6,9 cm
Lengte
6,9 cm
Mateerial
Verre laqué
kleur
Paprika
Referentie
006837
Wettelijke Informatie
Isopropanol. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.
Verspreidingsduur
(+/-) 4 - 6 weken
het huisparfum Terre d'Épices

De kruidige frisheid van roze peper wordt op elegante wijze gecombineerd met de sensuele, fluweelachtige parfumnoot van suède. Zijn bloemige hart van intense rozenblaadjes krijgt een kruidig facet dankzij saffraan en kaneel. Een snufje pruim zorgt voor een modern en kleurig accent. Een parfum als een kameleon die zich aan ieder willekeurig interieur weet aan te passen in combinatie met amberachtige wierook en patchouli.

Topnoten

Suède, Roze peper, Kruidnagel

Hartnoten

Saffraan, Zwarte roos, Pruim-Kaneel

Basisnoten

Wierook, Patchouli, Muskus-Amber

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ontdek onze nieuwe collecties en items, krijg toegang tot privéverkoop en ontvang exclusieve aanbiedingen

Als u zich inschrijft, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en de wijze van verwerking van uw persoonsgegevens.

Maison Berger Paris
Maison Berger Paris

100% natuurlijke plantaardige was,
Uitzonderlijke parfums gemaakt in
Vet ... Onze kaarsen hebben harten.